Rooney Tak Main,Tapi Ade Aku Kesah ?

Posted by KampungChelsea On Friday, April 02, 2010

Dengar ceriter anak emas alex chewing gum,Rooney tak main.Dan memang konfem die tak main utk match esok coz kaki die "wat hal".Hmmm,biase ar tu.Chelsea musim ni punyalah banyak giler key2 player yg kerap injured, tak der orang kesahpun ? Ceh, Rooney injured,bising bagaikan nak pecah rumah n riuh sekampung.

Macamlah kalau si shrek tu main esok, mankayu boleh beat cincai2 punyer defender2 kental team kita.


Musim ni......


Chelsea 1   ManUnited 1 - Piala Komuniti Shield
(chelsea menang menerusi sepakan penalti 4-1)


Rooney main ? Yup,rooney main dalam match tu tapi mankayu kalah...


Ade lagi....


Chelsea 1 ManUnited 0 (Stamford Bridge)


Rooney main ? Ye ar, tapi mankayu kalah jugak dalam match tu....


Konklusinya macamlah kalau ade Rooney, mankayu boleh menang semua games.Sebenarnya aku ni xsuke mengungkit,kalau aku ungkitpun skit je.Kalau korang nak tahu, musim ni banyak giler mankayu kalah tapi Rooney main dalam match yang mankayu kalah.So what different beb ? ManKayu tersingkir dari piala FA musim ni di punggung Leeds di Old Kerepot 1-0,Rooneypun main jugak.So sekali lagi pesanan aku kepada fans2 mankayu yang sentiasa mengeluarkan statement seperti "Hekele manyur menang besar tapi rooney xmain,hebat jugak team aku" Tapi kalau mankayu kalah nanti kepada chelsea tanpa rooney, diorang akan keluarkan statement yang gampang pulak iaitu "Hekeleh, chelsea boleh ar menang coz rooney xmain". Kedua statement itu sememangnya menunjukkan tahap pemikiran fans yang bongok dan berfikiran macam budak tak cukup umur.

Ape2pun bace best statement kat bawah ni :

Antara alasan dr penyokong Man Utd bile Chelsea menang t - "Ala Rooney xde bleh ar menang Chelsea tu" . Tetapi apabila Man Utd menang - "Ek ele Rooney xde pown leh kalah ker?" . Ini bukan rekaan tetapi kenyataan. Ramai sgt penyokong Man Utd bersikap seperti dorang lebih hebat dr Pemain or Coach or Manager club tu send...

Statement cantik ini diambil dari member facebook aku....Bace 1/2 kali je,n kalau fans mankayu atau fans team lain yang masih tak faham dengan statement cool dari member facebook aku kat atas ni,sah2 diorang giler dan kena buat brain check-up kat Hospital Selayang segera.

P/S : Rooney main ker,rooney tak main ker,same je,mankayu tetap main camtu je kalau kalah.Ini chelsea la...

6 Response to 'Rooney Tak Main,Tapi Ade Aku Kesah ?'

  1. Captain Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/rooney-tak-maintapi-ade-aku-kesah.html?showComment=1270214996411#c8807133268885185001'> April 2, 2010 at 9:29 PM

    amboi fanz chelSHIT nie.. sedap sgt ayt ko kt entry nie.. key player chelSHIT tu dorng xbising2 sbb sume tak sehebat rooney.. ko ckp kat aku sape player chelSHIT yg lebih hebat dr rooney?!

    ** aku xske gne p'kataan chelSHIT tu tp sbb aku tgk ko ubah name club man utd aku pun ubah r.. (tetibe tingat pesan mak aku,, kalau nak owng respek kite,, kite pun kne r respek owng gk)

     

  2. http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/rooney-tak-maintapi-ade-aku-kesah.html?showComment=1270216187527#c6330760987805682835'> April 2, 2010 at 9:49 PM

    hang pa lawan la,, last2 the gunners yg naik kat atas,, he he he,,,

     

  3. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/rooney-tak-maintapi-ade-aku-kesah.html?showComment=1270226678440#c1182849762045523485'> April 3, 2010 at 12:44 AM

    ini blog chelsea aku daa,ske ati aku ar...aku benci dgn manyur so aku punyer suke ar nak kutuk player die...kalau ko xske ko blah ar go out form this blog...

    sape lagi hebat dari rooney ? hmmm berlambak...

    lampard,terry,anelka,drogba...

    lampard n tery main bola dulu dari rooney..diorg famous dulu dari rooney...

    anelka xemo n xhangin cam rooney..always cool down wlpn chelsea nak kalah

    drogba lebih hebat dari rooney..dribbling ball die lagi dahysat dari rooney,skill die lagi hebat dari rooney,drogba fizikal die lagi kuat dari rooney,shooting die lebih hebat dari rooney,drogba bleh free kick,rooney xbleh,..

     

  4. INDRA QIRANA Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/rooney-tak-maintapi-ade-aku-kesah.html?showComment=1270227739413#c1639331153711239529'> April 3, 2010 at 1:02 AM

    Rooney main macam lembu gila. Score la banyak gol pon. satu pun tak melekat kat kepala pasal gol- gol Rooney tak cantik he he

     

  5. esofagus Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/rooney-tak-maintapi-ade-aku-kesah.html?showComment=1270238951080#c1646418120825646959'> April 3, 2010 at 4:09 AM

    da nama pon blog chelsea, takkan nak puji kata rooney hensem padahal tak hensem pon..

    kepada fan2 team lain tu, kalo tak pueh hati, blah aje la..tak payah nak bookmark blog ni..

    to man u fans, kalo tolak subsidi penalty dive campur own goal yg man utd dapat tu, agak2 man u top four ke sekarang ni??

     

  6. SheiLa Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/rooney-tak-maintapi-ade-aku-kesah.html?showComment=1270262027446#c1589074228698037329'> April 3, 2010 at 10:33 AM

    ade ape dgn rooney? hak3.. chelsea fans x kesah arr dgn si shrek tue.. yg penting, abe drogba akan main nanti hak3

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png