Eksklusif - Edisi Old Kerepot Terbakar.....

Posted by KampungChelsea On Sunday, April 04, 2010
"Jangan sedih,jangan hampa,jangan merapu,jangan menyampah dan jangan makan ubat racun tikus".Pesanan ini khas dan special aku tujukan kepada die hard fan manyur.Terimalah hakikat bahawa team merah anda dah jadi team merah pondan di Old Kerepot dan kalah kepada team real champions,chelsea.


Jangan menyalahkan ref,hadirin dan hadirat sekalian especially alex chewing gum and the gang.Ref, Mike Dean sememangnya mengadili match ini dengan "fair" dan "baik",wakaka.1st half Anelka terang2 jatuh di kotak penalti selepas Gary Neville memang terlampau sengaja menjatuhkan anelka tapi Mike Dean tidak menghiraukan scene tersebut.Mungkin die nak cover line time Park Ji Sung jatuh jugak tadi di kotak penalti.Begitu juga dengan gol Didi pada minit ke-78, memang terang2 nampak Offsaid dan sekarang ini si uncle chewing gum tak habis2 membebel mengenai scene ini,sampai aku naik menyampah.Tapi selepas 3 minit gol Didi tu, Macheda score dengan begitu "cantik sekali"!.Hah ? Cantik ? Ape yang cantiknya ? Cantiklah score gune tangan beb.Dan Mike Dean mungkin nampak scene tu tapi die tidak menghiraukannya jugak.Rasenyer die nak cover line time gol Didi tadi.So alex fergie n the gang,also die hard fan manyur...Jangan kate referre tak fair plak,kalau gol Didi tu dibatalkan, chelsea tetap menang jugak.So please shut up your mouth and wait you third lost match plak erk.


Berbalik kepada perfomance chelsea dalam match ini.Bagi aku, first half kita main bagus n second half kita main kureng skit.First half kita main super football dan aku sangat puas hati namun second half nampak attacking dan possesion player kita dah berkurang,maybe manyur dah bleh bace taktik formasi 4-3-3 kita after first half.

Gol terbaik dalam match itu pastinya abang Joe Cole kita.Joe cole,pemain yang susah giler nak skor gol untuk chelsea musim ni berjaya menghasilkan 1 gol penting untuk chelsea di Old Kerepot.Thanks 4 malouda with his great run and passing to Joe Cole dan Joe Cole dengan cheeky flicknya itu mudah menewaskan Van De Sar.

Walaupun ancelotti menggunakan formasi yang aku kurang suke iaitu 4-3-3 namun formasi ini boleh dikatakan formasi hebat dan sangat menjadi walaupun menetang team big 3 dalam match ini.Drogba berada di bench 1st half dan Anelka menjadi striker solo dalam match ni merupakan perancangan dan taktik yang menjadi dari Ancelotti.

Overall perfomance team kita sangat hebat.Kita bermain lebih baik dari team manyur.Kita dapat kawal possesion ball dengan baik di first half, attacking yang superb dan defending yang kental.Dan aku begitu hairan dengan permainan budak2 mankayu tadi, passing mengarut,shoot entah ke mana, dan alex ferguson masih lagi menyalahkan ref sedangkan die melihat dengan 2 bijik mate die, budak2nya main cam haram.

Alex,Terry,Ferreira,Zhirkov,Lampard,Malouda,Joe Cole,Deco,Anelka,Drogba,Kalou perform dengan hebat sekali. Cech ? hmmm...ok ar jugak walaupun buat beberapa few mistake yang mengecewakan aku skit dalam match ni.

3 mata sudah digapai, begitu juga kita top of the league dengan 2 mata di depan mankayu.Peluang untuk genggam trofi epl sudah mencapai 95% sahaja lagi.5 peratus je lagi kita hanya perlu memetik 2/3 perlawanan je lagi.Dan selepas itu ape den nak kato lagi ? kita dah champions..

Musim ni merupakan musim sempurna bagi team kita.Kita dah beat semua team2 besar musim ni.Kita sudahpun champions epl ar musim ni !!!! wei match tinggal 5 je lagi, ape cite ni beb.Selepas kita malukan mayur di old kerepot tadi,aku sudah nampak bayangan ancelotti memegang trofi epl dengan bergaya dan roman abramovich juga sempat bawak balik trofi epl ke rumahnya untuk diperagakan di depan aweknya itu.

P/S : Next match is Aston Villa.Way to go Wembley plak,yeah!!!!

4 Response to 'Eksklusif - Edisi Old Kerepot Terbakar.....'

  1. esofagus Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/eksklusif-edisi-old-kerepot-terbakar.html?showComment=1270326428185#c7184866164955631505'> April 4, 2010 at 4:27 AM

    kenyang aku makan nasi lemak sebelah member aku(fans man u)

     

  2. Hazman Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/eksklusif-edisi-old-kerepot-terbakar.html?showComment=1270326994509#c9172733118240683956'> April 4, 2010 at 4:36 AM

    game memang besh..... yang penting ref memang balance n mcm bro ckp... fair n square...

     

  3. INDRA QIRANA Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/eksklusif-edisi-old-kerepot-terbakar.html?showComment=1270345682580#c9049853721825411275'> April 4, 2010 at 9:48 AM

    reff cuba menangkan setan merah macam biasa, tengok la bola tangan tu..(mungkin dia belajar ngan henry kot he he), tapi reff tak leh buat apa apa pasal setan merah memang tumpul tanpa silembu Runi

     

  4. http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/eksklusif-edisi-old-kerepot-terbakar.html?showComment=1270354787611#c3969333613029137890'> April 4, 2010 at 12:19 PM

    budak MU tak puas ati ref tak bias MU...


    bakar beb, selagi boleh bakar, kita bakar!!!!!

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png