Deco : Jangan Panik Geng.!

Posted by KampungChelsea On Friday, April 23, 2010
Deco meminta geng2 kita tidak panik dan melupakan kekalahan ke atas Spurs minggu lepas dan dia mahu geng2 kite fokus untuk match menetang Stoke City pada hari ahad ini.

"Satu perkara yang perlu diketahui ialah kami masih top of the league.3 perlawanan yang tinggal selepas ini memang susah kerana tekanan sudah ada dan ia sudah merebak.Namun kami tahu kami boleh memenangi kesemua match itu walaupun MU juga memenangi kesemua match yang tinggal itu," kata Deco.

Deco menjelaskan lagi...

"3 match terakhir selepas ini merupakan satu peperangan besar.Kami perlu bersiap sedia dengan lebih baik untuk menghadapinya.Yang terbaik adalah MU kalah dan kami menang.Tapi itu sangat mustahil akan berlaku nanti.Yang realitinya ialah MU menang dan kami jugak menang,".

P/S : Jika team Manyoo menang lawan spurs lusa ni, memang pressure gilerlah kem kita nanti,fuh.!

15 Response to 'Deco : Jangan Panik Geng.!'

  1. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1271987444132#c3277242851260573060'> April 23, 2010 at 9:50 AM

    footballcrazie said;

    erm, xpe la klu ada 2, persaingan sihat plus fans chelsea bgus sbb rmai nk wat blog ttg Chelsea. hehe

     

  2. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272003333532#c5014575586726594878'> April 23, 2010 at 2:15 PM

    aku bukan ape yo87,aku buat blog chelsea ni sejak aku 3 tahun lepas lagi,so biler skrg ni ade yg nak wat blog chelsea tu kire bagus ar...tapi kalau dah ramai sangat,mungkin akan rase serabut jgk....sebab time aku wat blog ni dulu,xder ramai yg wat blog cmni tapi skrg dah ramai nak buat,akupun xtahu

     

  3. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272036176223#c4984775775753413284'> April 23, 2010 at 11:22 PM

    mungkin sbb dunia dah maju. sume nk wat blog. xpi bleh tau sapa yg ikhlas ke x. hehe . sebenarnya aku xtau ttg adanya blog kampungchelsea ni. lepas aku wat separuh baru ada mmber kt forum bgtau yg kampungchelsea ni ada. fuh, aku teruskan jgk la. xpe la, klu btul ikhlas wat blog, nnt thn lama. aku ada jgk tgk blog melayu chelsea yg lain yg dah mati. aku pun baru lagi. hehe

     

  4. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272038206721#c7216496143941812252'> April 23, 2010 at 11:56 PM

    aku buat blog kg chelsea ni dah lame dah nak dekat 2/3 tahun...dulu lagi aku wat,cume name blog aku kerap tukar...kkdg tu biler yg baru buat blog n blog yg die buat tu plak ialah blog chelsea,kdg2 aku rase macam diciplak plak...sebab dulu time aku buat,xder ar nak buat,tapi time blog ni dah jadi masyuk,ramai plak yg nak buat,ni bukan pasal dunia dah maju ke xmaju..ni pasal daya pemkiran ssorg tu

     

  5. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272042079000#c3219174996486835364'> April 24, 2010 at 1:01 AM

    aku rasa 2/3 thn lepas,org kt malaysia belum kenal lagi ttg blog. xpe la saudara Umar, jnji ko kekalkan blog ko. Maybe klu aku busy , aku lak bace blog kau dan sebaliknya. yg penting keep the blues flag flying high. hehehe

     

  6. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272042647599#c8095221847254723841'> April 24, 2010 at 1:10 AM

    blog dah lame dah wujud bro...cume yg ramai skrg gune buakn sebab die dah populariti, tapi ramai dune nak publisiti...nak tumpang glamer cam blogger2 terkenal yang lain....org ade blog,diepun ade blog tapi ciplak,haha bro yo87,itulah maksud aku yg sebenar...dunia blogging dah wujud lame dah,bukan 2/3 tahun elasp lagi,kat malaysia ni dari dari era 2000 dah start blogging,cume diorg xtahu je nak berblogging cmner n tu pasal aku cakap skrg "org ade blog,diepun nak ade blog jgk tapi ciplak"

     

  7. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272043030064#c153203526258998357'> April 24, 2010 at 1:17 AM

    oo..aku takut ko xpuas hati jer klu aku wat blog ttg chelsea jg. hehehe. bgus la klu ko berhati mulia. hehe

     

  8. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272043854755#c2275121430834119425'> April 24, 2010 at 1:30 AM

    bukan xpuas hati,..aku xkesah kalau sorang dua wat blog...tapi kalau makin ramai yang wat blog chelsea, jadi chuak jgk...sebab skrg ramai yg ske meniru lebih2 lagi rakyat malaysia nih...yg xtahannya, die tiru blog org tu lepas tu xhormat plak kat org tu n berlagak...so ko kena faham ar maksud aku....org xske kalau buat benda same je dgn org lain..

     

  9. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272045159065#c935768754387869588'> April 24, 2010 at 1:52 AM

    ooo..kira sblum ni ada orng penah wat onar ngn ko ek? sabar jer la. cam aku lak harap ko sokong aku. Trimas. =)

     

  10. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272047705115#c8566270352524248996'> April 24, 2010 at 2:35 AM

    konklusinya blog ni dah lame wujud sebelum kewujudan blog bro yo67 tu erk...

     

  11. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272067878976#c4621098530561950750'> April 24, 2010 at 8:11 AM

    tambah lagi, Chelsea dah lama wujud sblum blog bro Umar ni. hehe so, pkir logik la. Setiap fans berhak nk wat blog ttg team yg die suke. =) bro x perlu chuak sbb aku xkan kacau ko. aku xkan post link aku kt blog ko. LOL

     

  12. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272093306385#c2793299252526048224'> April 24, 2010 at 3:15 PM

    kewujudan chelsea xder kaitan dgn kewujudna blog...mmg ar setiap fans berhak nak wat blog...cume selepas org tu buat blog,baru die nak buat blog...so lu fikrilah sendiri erk

     

  13. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272096057144#c6120567547552123895'> April 24, 2010 at 4:00 PM

    erm, untuk pengetahuan saudara Umar, saya x penah tau akan kewujudan kampungchelsea ni. So, sya bkn tiru idea dari Umar. jadi, kt sini saya harap saudara Umar phm situasi ni dan x melabel sya sbg tiru konsep saudara. lagipun bersepah kat luar wat blog pasal pasukan kegemaran mrk tnpa ada iri hati cam saudara Umar. Jadi, klu saudara Umar rasa tergugat dgn blog saya, sya minta maaf. Sekian, majulah sukan utk negara. =)

     

  14. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272096480093#c8939828321652662531'> April 24, 2010 at 4:08 PM

    owh ye ker,xper ar cmtu..tergugat ? kahkahkah xder makne langsung nak tergugat dgn blog chelsea yg lain...kat luar mmg ar bersepah sebab dah ciplak,benda yg bersepah tu ar kbnyknnya benda2 ciplak,...

     

  15. yo87 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/04/deco-jangan-panik-geng.html?showComment=1272098602195#c3162422195639358906'> April 24, 2010 at 4:43 PM

    haha.. okies.

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png