Biggest Loser !!!

Posted by KampungChelsea On Saturday, February 27, 2010
Bajet 3-1 mancity kalah tapi tengok ar last2 diorg jugak yang tibai kita.Diorang memang berhak menang tadi.Team kita main sangat teruk.First half kira okey ar tupun sebab ade Joe Cole kalau takder die, kita memang main teruk sepanjang match ini.Tevez dan Bellamy memang aku tabik habis.Diorang bukan ade banyak chance sangat dalam match ni tapi disebabkan diorang genius, diorg begitu mudah merobek gawang kita yang dijaga oleh goalie yang mentah seperti bubur mentah,Hilario.Kepada Hilario, ko memang benyak ar kena blajar dari Cech.Ko tak banyak experience sangat ar, aku tengok ko jadi goalie tadi memang gelabah habis.

Team Terry Vs Team Bridge ? Aku pedulik ape, diorang tak bersalam ke, diorang nak cium mulut ker,ade aku pedulik.!?.Yang penting chelsea menang tapi lain pulak jadinya.Ketiadaan midfielder paling berbisa di dunia, Essien dan Left back winger serba boleh, Zhirkov mungkin salah antara faktor utama Biggest Loser ini.Bermula dari jentera defend, to midfield and terus ke attacking semuanya tak menjadi.Whos is the BIGGEST LOSER dalam match ini ?

Ancelotti.Yes.! He is the Big Bos Biggest Loser.Ape punya taktik ar ko ni ? Ko bajet Chelsea akan menang mudah dengan Mancity ? ko ingat diorang team ayam cam Arsengal ker ? Diorang pasukan gila duit yang hebat biler bertemu dengan team hebat.Ape perkara biggest loser yang ko buat dalam match ini

1) Ko jadikan Malouda sebagai left back winger sedangkan Beletti ade ,dan sudahpun sembuh dari injured.Ko dah tahu Malouda langung tak menjadi dengan posisi ini tapi nape ko masih letak die sebagai left back winger.Dalam match ni Malouda main terabur beb.Malouda just sesuai jadi attacking midfielder je.Last week, ko dah mainkan die jugak sbg left back dan ape jadi ? kita kalah jugak dan Malouda langung tak menjadi dalam posisi ini.

2)Kenapa ko keluarkan Joker dan memasukkan Sturridge yang mentah cam budak2 sengal tucdan main entah ape entah.1st gol Chelsea oleh Lampard berpunca dari Joe Cole.Ape jadi ko masukkan Sturridge ? Xder makna langsung !!! Joe Cole walaupun finishing die tidak sehebat Didi, tapi skill serta passing die masih menjadi.Buktinya Dialah yang menghantar bola dengan mudah kepada Lampard dan lampard menyudahkan hantaran Joe Cole dengan first touch n going to goal.

Siapa lagi The Biggest Loser ?

John Obi Mikel
-2nd gol mancity berpunca daripada kesilapan Mikel.Aku heran time high ball datang kat kepala die,aku ingat die nak tanduk ke depan tapi ape yang die buat ? Dia pegi tanduk belakang dan takkan ko tak tahu Tevez tu player yang pantas dan genius, defend 4 orangpun die boleh lepas beb.Mikel,ko tanduk belakang ? ko ingat ni training match ker ? Dan ko ingat ni match bola jaring ker.Dah ler ko tu xpandai bab2 finishing pastu defend terabur,adoiya.!

Beletti
-Main tak 15 minit, ko dah buat hal.Yang ko pegi jatuhkan Si CadBerry tu pesal ? Ko kan tahu kalau ko jatuhkan die, Mancity akan dapat penalti kickDah ler Mancity dapat penalti, ko pulak dapat red card,main xsampai 15 minit, dah kena buang padang.Pesanan aku "Lebih ko xyah sembuhpun xper,xrugipun!".

Ballack
-Biler dah ketinggalan 3-1, aku dah agak mesti ko akan main cam gampang.Dan betul jangkaan aku, "kegampangan" ko terserlah dengan tackle ko tu yang menyebabkan Chelsea semakin sukar nak menang dalam match ini.Ko takder motivation ker dalam kepala otak ko ? Ker nak suruh Dato Fadzilah Kamsah bagi ceramah kat ko skit ? Dah tahu ketinggalan 3-1 yang ko pi tackle kaki Tevez tu pesal ? Dan ape jadi ? Ko bleh kad merah free2 je.

Hilario ?
-No komen.!

Dengan kekalahan ini, kita masih lagi top of the lead EPL.First 1st kita kalah kat tempat sendiri musim ni dan ia begitu memedihkan aku untuk menerima kekalahan di SB.Ancelotti, you must better do something now if you don't wanna kick out from Mr.Abramovich.

P/S : Dimanakah ko Bosingwa,Essien dan Zhirkov.Aku sungguh rindu pada KAMO !!!

11 Response to 'Biggest Loser !!!'

  1. http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267289403057#c4440406116199198883'> February 28, 2010 at 12:50 AM

    inbox msg gua terus penuh, budak2 kutuk... cibai!!!

     

  2. Jiwa_Kosong Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267290970796#c552554704151458183'> February 28, 2010 at 1:16 AM

    haha xper ko bleh deletekan..haha

     

  3. adiPure Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267296111325#c4856506234231869466'> February 28, 2010 at 2:41 AM

    yg mikel 1st goal ler. city boleh lah mng sb kontroversi dgn terry. kalu x haram lah nak menang. dah ler xpro lngsg. off field, jgn aduk dgn on field. bleh blah lah ko wayne jambatan gangtung.

     

  4. Darth Maul Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267297835359#c413838628462125166'> February 28, 2010 at 3:10 AM

    xder essien dengan zhirkov,bleh ar menang..try kalau ade essien,konfem given tu tercabut seluar die kena shooting essien tu..

     

  5. Kufazriesyah Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267300267175#c5375506161906249802'> February 28, 2010 at 3:51 AM

    actually aku pun dlm keadaan terkesima ngan result ni... main kt stamford bridge kot.. n tactic chelsea mmg jelas kucar kacir... macam tak pernah main lak bola... aku sedih sbb byk kesilapan yg pemain chelsea buat... aku tak salahkan hillario... sbb dia bkannyer first choice keeper pun... second jer... dlm skuad portugal tak senarai pun dia... nak wat cmner? yg salah pemain2... nmpk sgt moral down gila babeng punya... mcm dah jatuh timpa tangga lak... defend nmpk rapuh gila2... serba tak kena... tak back up goalie lgsung.. bygkan gol ke-3 n 4 man city, lgsung takde saper cover.. mmg senangla diorg score... takleh harap keeper leh cover sorang2... lepas ni lwn stoke lak.. adoii.. kalo la tak improve... kita bakal dpt manager baru la nmpk nya... :(

     

  6. Umar_Lampard Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267320187139#c1565530733053104696'> February 28, 2010 at 9:23 AM

    ops sori adi,tersalah tulis,...tapi gol kedua mancity tupun salah mikel jgk,..die xbleh nak halang si bellamy tu jugak

     

  7. hafizdin18 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267324691803#c6347664181102633881'> February 28, 2010 at 10:38 AM

    rase cam nak lempar mangkuk je kat tibi aku tgk chelsea main semalam

     

  8. kareem Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267333272630#c3530054270679969361'> February 28, 2010 at 1:01 PM

    ballack byk experience pun buat takel bodoh tuh...

     

  9. chempiang Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267339638794#c2966906064359417055'> February 28, 2010 at 2:47 PM

    macam haram..tensen ak tengok chelsea maen smlam...mikel siyes shit maen ntah pape...kalau essien ade,mmg solid midfield kite..siyes,xde essien gem chelsea down..bile essien baek weh??

     

  10. PuanNoh Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267359468392#c3442469401323131532'> February 28, 2010 at 8:17 PM

    asal bridge tak salam dengan terry hah ? bajet hebat ar tu bridge,
    kecewa dengan chelsea,serba tak menjadi,kelab cam mancity tupun tak bleh nak menang,pening ar

     

  11. Kufazriesyah Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/02/biggest-loser.html?showComment=1267381294304#c596776446459946768'> March 1, 2010 at 2:21 AM

    puan noh,
    saya bkan sokong bridge, tapi kalo saya jadik dia pun, maybe saya takkan salam ngan terry kot... cuber bygkan.. terry ader skandal lak ngan bekas gf dia... n maser tu diorg still bersama... pompuan tu lak bg sorang anak utk bridge... mesti tertanya2 gak btul ke anak bridge tu.. atau anak terry? smpi cmtu terry buat bridge.. nak2 member satu team maser tu lak tu.. depan bridge, terry wat muka member, tapi kat belakang, dok tala bini bridge... saya rasa, bkan saya sorang.. malah sumer laki kalo tetibe dpt tau situasi tu terjadi kt diorg, masa salam2 tu dah kene belasah terry tu... adoii.. naper la defend chelsea ni pnuh skandal ni? kechewa gak aku... :(

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png