Torres masih "sayang" Liverpool

Posted by KampungChelsea On Monday, February 07, 2011
Aku pelik dengan respons dr fans lalang mengenai perfomance el-nino semalam.

Torres baru 1st game dengan Chelsea, baru je buat debut, tp anda semua dah mengomen banyak.Cakap die "lembablah, slowlah, shoot entah ke mana hala, xberbaloi sungguh beli sampai 50 juta, ade org lain lebih bagus dr dielah."

Come on bro, baru 1st game xkan nak tgk die perform power dah kot.Baru buat debut,xkan nak score dah kot.Dulu mase first time die join liverpool, mane die score lagi n perfomance diepun still slow.1/2 bulan baru die kembali berbisa balik.Nak konsistenkan prestasi terbaik, kena take time jgak, bukan pakat hembus je.Jangan nak persoal serta nak pertikaikan berbaloi atau tidak el-nino ke chelsea, baru game pertama, nape nak menggalas harapan tinggi kat beliau ? respeklah skit.

Luis Suarez dah score 1st debutpun pasal org xbagi die pressure sangat.Pastu tengok teamlah  plak.Setakat lawan Stoke, Terrypun bleh score, ni apetah lagi el-nino.Kalau Suarez peform semalampun, belum tentu dapat score gol.Ingat CFC kelab cam Stoke ke, mudah2 nak score.Gol Meireless tu berpunca dari nice pass gerrard sebab kalau nak harapkan Maxi Rodriguez, tendang depan golpun xmasuk lagi.Chelsea plak apetah susah nak score, lebih2 lagi  player2 Liverpool semuanya main berkampung kat net sendiri.Sampai Gerrard naik jadi defensive, ape keheynye yo...

P/S : Ape2pun aku sedar taktikal CApun lemah jgk.Gune formasi 4-3-2-1 yang jarang sgt die gune musim ni, nak tgk perubahan cmner kat tempo game CFC, rupernya tidak menjadi.Kire lepas ni, macam biase kena gune balik formasi 4-3-3.El-nino bleh main attacking winger belah kanan, Didi jadi striker tengah.El-nino main sambil lewa je, nampak sangat die masih "sayang"kan liverpool.Kalau xsayang, xkan Reina makan angin je semalam pastu 1st shoot die berterbangan jauh ke awan pilu.

David N'gog : "Bestlah el-nino...Napelah Chelsea xbeli aku sekali...Menang dgn diorgpun xde gune kalau aku asyik duk kat bench je."

15 Response to 'Torres masih "sayang" Liverpool'

  1. Amin Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297063295093#c6920410172832459732'> February 7, 2011 at 3:21 PM

    bro bukan dia punye debut goal lawan chelsea ke dulu? first season dia dah meletop.. xde tunggu2 de..

     

  2. AJalak Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297070782601#c8727407315142549011'> February 7, 2011 at 5:26 PM

    Jalak - daglish x turun kan suarez sebab nak tunjuk kat si torres judas tu, tanpa striker baru(suarez), liver bole menang -- in ya face!

     

  3. ~ch@wi~ Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297075387117#c3141429187078597719'> February 7, 2011 at 6:43 PM

    btl tu bro..awal lg ni, bg la masa kt el nino tu...bg aku smlm dia main x sehebat dia main kt lvrpool. myb sbb x biasa lg, tmbh plak lwn bks team sndri...tggu la sbln dua, bru la korg boleh komen psl dia...apa2 pn aku ttp sokong torres join chelsea...

     

  4. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297077601197#c2992103752387060712'> February 7, 2011 at 7:20 PM

    torres who?
    semoga torres berjaya kt big team chelsea n dpt trophy..perlu diingat, torres xpernah dpt trophy dlm mana2 club..even atletico pun dpt trophy selepas torres..livpool xde trophy sejak torres ada..so, harap2 badi2 xde trophy tu xkena ngn chelski..hehe..gudluck torres !!

     

  5. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297080497926#c4411489890865665487'> February 7, 2011 at 8:08 PM

    Amin
    - "Torres made his competitive debut for Liverpool against Aston Villa in a 2–1 win on 11 August 2007.[26] He made his first appearance in the UEFA Champions League four days later in a 1–0 victory over Toulouse, after coming on as a 79th minute substitute."

    first debut die utk liverpool bukan time lawan chelsea la.LOL.

    tgk ? 1st n second gamepun xscore lagi, ape nak kecoh2...sekali lagi LOL.

     

  6. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297080652703#c7782323907611360443'> February 7, 2011 at 8:10 PM

    Ajalak
    - king sandwich tu xturunkan suarez pasal game dah 1-0...kalau still 0-0 n chelsea leading 1-0, gerenti die turunkan suarez...xnampak ke, die dah nak panaskan badan utk turun semalam time scoreline 0-0...pastu bile meireles tu score, so die tukar taktik die balik, xjadi masukkan suarez n guna taktik berkampung kat gawang sendiri...hah, sila jawab ye.LOL

     

  7. AJalak Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297085840646#c4108404319254241509'> February 7, 2011 at 9:37 PM

    Kampungchelsea
    -nie jawabannye (ker jawapan) pada persoalan awk td - itula permainan taktikal bro..nak berkampung kt gol sendiri ker nak menyerang abes2an ker; terpulang pada managernya..

     

  8. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297088094715#c7036404833418957737'> February 7, 2011 at 10:14 PM

    Ajalak
    -tahu dah...memang tu jawapan liverpool fans...nak menang dgn chelsea terpaksa gune cara negativee cmtu...kalau nak lawan cara gune real football, mmg sure xleh beat chelsea semalam...

    umpama menang dgn cara xbetul...macam 3 lawan sorglah...sorg tu cmner nak menang kalau lawan 3 org..3 org tu plak gune barang nak belasah sorg tu, so blehlah menang...

     

  9. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297122367140#c8295966358577040108'> February 8, 2011 at 7:46 AM

    sembang dgn fan team xde telor mmg payah...

    hahaha...

     

  10. aeiou Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297235023245#c2774364906752936710'> February 9, 2011 at 3:03 PM

    weh!!
    team takde telo ni kowang kalah!!
    ko ingat ko curi torres tu bermaruah?
    come'on la.
    kalau hebat sangat 'team bintang' kowang, kenapa terlepas gol?
    kalau dah tahu liverpool nak main 5 defend, kenapa tak letak 5 striker?
    kalau tahu liverpool main bertahan lepas dapat gol, kenapa kowang lepaskan gol?
    kowang sedar tak kowang sendiri takde taktik sebenarnya.
    torres masa kat liverpool makan bersuap, kowang amik jadi tukang suap.
    5defend 4midfield 1 striker, tapi kowang tetap terlepas bola kan?
    1 striker geng!
    kowang pasang 3 striker!
    apa dah jadik?
    lain kali kowang pakai taktikal ni..

    4-2-4 << suruh CA ko fikir2kan!!

     

  11. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297282207260#c721847768195959509'> February 10, 2011 at 4:10 AM

    kehkeh...galileo,mmgpun sembang dengan team xde telor mmg payah..ade je benda yg dimengarutnya,ish2...

     

  12. aeiou Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297299814699#c5147238477854009697'> February 10, 2011 at 9:03 AM

    ye la..
    team ko aje ada telo kan..
    banyak sangat telo..
    tu pasal JT murah hati sedekah telo kat bini orang kan?
    fikir rasional la.
    main bola pakai otak la geng. kalau dah takde idea untuk menang, kenapa tak main bertahan. zaman2 drogba kuat berlakon dulu ada ke orang komplen korang menang piala? zaman mourinho kuat mengugut dulu ada ke orang merungut? cukup2 la bercakap pakai kaki weh. dah takde idea je cakap mende2 mengarut. takde telo.. aihhh! macam budak2 la korang ni. atau memang korang budak2?
    hahaha!
    lupa pulak. team korang mana ada tradisi. so, mana ada penyokong tegar. semua lalang aje kan? tengok team kuat, baru nak sokong. kalah sikit, ugut nak carik team lain.
    dah la. malas aku nak komen banyak2. kang ada lak admin page ni ugut nak carik team lain pulak kang!!

     

  13. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297330687704#c8183579815591558254'> February 10, 2011 at 5:38 PM

    hmmm, susah betul ckp dgn fans xde telor ni....mmglah, sape nak sokong team lemah...kalau liverpool turun divisyen liga, konfem ramai terjun bangunan nanti,kehkeh...

    chelsea kalah ke menang ke, aku xde plak nak pindah team, apetah lagi nak ugut men-ugut ni...yg cakap cmni biasanya tuan empunya badan je...

     

  14. nikmad Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297356311481#c5545988143058663604'> February 11, 2011 at 12:45 AM

    KC aku rase ko nie budak baru nak berjinak skong bola EPL...sebab tu ko cam takleh terima tem ko kalah ngan liverpool...ok la...sabar ar KC...budak beringus cam ko nie kena byk bersabar...lama2 ko akan matang dan ko leh terima semua nie secara terbuka....kalo ko kata ko tak lari pi kelab lain wlpon kelab ko kalah...ko leh tanya dak2 yg minat LIVERPOOL...skit pun tk terdetik nak berpindah kelab wlpon player top kuar atau pun LIVERPOOL dok bawah liga....~YNWA~

     

  15. zizie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/02/torres-masih-sayang-liverpool.html?showComment=1297678094326#c5747403313624843175'> February 14, 2011 at 6:08 PM

    tu lah..dah kalah,kalah je lah.x nk terima kenyataan plak..,,ape punya banyak alasan fan2 chelsea ni..,taktikal lah..ape lah.,,nampak sgt CA tu tak pandai susun strategi..,,.....

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png