Eksklusif - Liverpool bak seperti Angan2 Mat Jenin

Posted by KampungChelsea On Wednesday, November 10, 2010
Aslkm.

Jika kalah mahupun menang, kenapa dan mengapa fans Liverpool selalu mengungkit dan sering bertanyakan kepada Chelsea, kenapa masih belum menang sebarang trofi UEFA Champions League ?

Berani die tanya soalan camni kat team Champions yang setiap musim cium piala dan sekarang ni TOP OF THE LEAGUE untuk 2 musim berturut-turut.

Soalan yang sangat menghairankan.Lebih menghairankan lagi tak ke orang nak tanye, nape Liverpool dah nak dekat 20 tahun tak menang EPL ? satu lagi tak de ke somebody yang pro nak bertanye nape musim ni dan musim sebelumnya Liverpool tak layak masuk UCL yang anda banggakan sangat tu ? Nape sekarang main kat Liga EUROPA tapi tak main UCL dah ? Nape sekarang duk kat pertengahan liga ?

Kepada fans liverpool.Sudah2lah tu, jangan cakap kosong dan tak tentu hala lagi.Cermin team sendiri tu dulu baru nak komen team orang lain.Nak bercakap mengenai sejarah atau pernah menang trofi eropah biar seiring dengan mase dan perfomance sekarang.Kalau dah lebih 5 musim tak menang sebarang piala, n then sekarang baru nak bercakap mengenai team anda pernah menang trofi eropah pada zaman lapok tu, baik xpayahlah.Itu menunjukkan anda seorang yang tidak professional.Bercakaplah mengenai prestasti semasa.Sudah2lah berkhayal dengan sejarah yang lame.Sejarah tak perlu dikenang.Sejarah perlu dijadikan panduan dan pengajaran.Kalau ade sejarah hebat tapi sekarang duk kat pertengahan liga, tak de guna jugak.

Sejarah Chelsea baru saja bermula, jangan risau.Selepas ini akan ade lagi 2/3 trofi dari sang juara, Chelsea.

Ape2pun renung2kan & selamat beramal semua.

Wslm.

P/S : Fans arsenal juga, sila amik note ape yang dituliskan di atas ni...Jangan bertanye soalan yang sudah ade jawapan lagi erk selepas ni.Penulispun kadang2 bosan dan menyampah jugak dengan soalan2 yang same yang asyik ditanya oleh golongan2 mereka yang terlampau bijak ini.Cam tak matured je kan ?

9 Response to 'Eksklusif - Liverpool bak seperti Angan2 Mat Jenin'

  1. Anonymous Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289326292685#c7092945262014560050'> November 10, 2010 at 2:11 AM

    prestasti...haha

     

  2. Skype Crew Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289327692472#c1037403548891114396'> November 10, 2010 at 2:34 AM

    mrh nmpk..haha

     

  3. http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289345494693#c2647958955848621318'> November 10, 2010 at 7:31 AM

    sabar..

    (aku belagak "cool" dgn bapak aku,smpi skrg masih hanjingkn aku)
    haihhhh

     

  4. Zafrie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289359762584#c6440304101778452377'> November 10, 2010 at 11:29 AM

    biasa tu adat mng kalah. kite pn sbgai penyokong si biru jgn cepat melatah dgn puak2 yg x reti bahasa. lg kite dok tnjuk melawan lagi seronok puak2 nie nk nganjing sume. so kite jz relax cool dan bncg psl taktik ke dan pandangan masing2 psl game. fan2 laen die nk bising kite pn boleh buat ape, mulut masing2, tgn masing2 nk taip. bia result sdri yg tnjk dn yg penting tgu end of season baru bole nk bangga. jd peminat bola yg pro sama dgn player yg pro jgk. kite bg kredit mana yg bagus x kesah pihak lwn ke sdri ke, kalo maen x elok jz admit dan hope in the future mnde sama x berulang lg. so aku lg suke kite bncg psl game rather den nk kutuk team laen. tu je dah nmpk kite bukan fan yg matang. so pape pn, KTBFFH. n KC teruskan berkarya. ramai baca blog ni tp malas nk letak komen mcm aku jgk. hehehe.

     

  5. Skype Crew Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289361430867#c9034510238991782089'> November 10, 2010 at 11:57 AM

    ak stuju ngn ko zafrie..kita bncng psl game jer..xpyh nk lyn org yg dtg nk burukkan team kita. kita pun xpyhla dok kutuk2 team dorang..kita bncang secara profesional & ak sndiri pun xske sbnrnya psl bola kita gaduh. ak rse klu KC be prfesional, org akn respect KC...

    ak sbg reader & fans pun rse bangga klu org respect kita..

     

  6. Adam Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289362957569#c6757975657330826893'> November 10, 2010 at 12:22 PM

    Xpe2, sabar jela KC oi. Kita kene rileks2 je.

    Biasa la, team2 xde modal ckp camtu la. Sejarah la, duit la, itu ini, macam2.

    Yg penting kita kekal kn sokongan dan profesional dalam sokongan kita terhadap team blues ni :).

    KTBFH.. Yg penting sejarah tercipta di zaman dan generasi kita :). tu yg penting.

     

  7. http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289370629223#c7257373113217301313'> November 10, 2010 at 2:30 PM

    alamak, relax la KC..ape nak menggelabah sangat..relax sudaa..jangan leyan sangat fan2 liverpool..'telur sebiji riuh sekampung'..

     

  8. Zafrie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1289381907392#c6338852858561564404'> November 10, 2010 at 5:38 PM

    aku pn setuju dgn Skype Crew jgk. kutuk2 nganjing2 nie mmg adat bola n sape2 yg sokong team mane2 pn mmg akan kene mnde2 mcm nie. jz tahap kutukan tu je sesetgh org berbeza. kdg2 aku pn panas ati jgk kalau kne kutuk gile pny. org yang dok komen maki2 tu sume kite jgn layan sgt, lame mane sgt diorg nk terkinja kt situ, lama2 dah penat bosan diorg g cari port laen nk menyumpah plak. so kite focus kt performance chelsea n dscuss je byk2 psl tu. so hope KC dpt letak info, stats, history chelsea(tp bukan utk disandarkan pd kenangan, sekadar kowledge) sbb aku tau ramai jgk fan chelsea yg xtau sgt so kite boleh kongsi kt sni.

    aku suke satu website fan chelsea nie, die pny entry mmg brilliant n komen2 pn sume buat kite seronok nk baca dan xde maki2 sgt team laen pn even sama2 fan chelsea je ade kt situ. so tgk2 la website nie, address die :

    http://bluechampions.com/

    KTBFFH

     

  9. zizie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/11/eksklusif-liverpool-bak-seperti-angan2.html?showComment=1295609365587#c5076009369718869959'> January 21, 2011 at 7:29 PM

    Ala.....liverpool tu dah 18 kali juara EPL..tak mcm chelsea baru 4 kali je.kiteorng fan liveerpoll tak heran la team chelsea ni team baru2 kat muka bumi.fan2 dia pun budak2 mentah yg baru nk sokong.
    sikit ari chelsea tu jatuh jugak mcm liveerpool ntah2 lagi teruk.

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png