Stadium Emirates Of Sengal Terbakar Lagi...!!!

Posted by KampungChelsea On Monday, May 11, 2009
Wahahaha,itu je la yang mampu aku kata semasa dan selepas aku tengok game semalam.4-1 beb.Weh arsenal,ko xmalu ke kalah teruk camtu dengan Chelsea,Chelseapun xkalah sampai macam tu sekali kat tempat sendiri.Dah ler minggu lepas kena tibai 3-1 dengan MU kat sini jugak.Kan aku dah cakap bakat muda tak boleh lawan kualiti hebat dan power fizikal Chelsea,sumer tu tak berguna,lebih baik korang buang je player2 muda korang tu dalam tong sampah.Yang aku pelik dan hairan,start je game semalam,player2 sengal xhenti-henti attack tapi satu golpun xleh score,at least Chelsea jugak yang score.Selama 4 tahun korang tak dapat trofi,weh korang takder maruah ker.Kalau aku,aku dah lama dah aku pecat wenger dan staff dier n aku buang je player2 muda sengal yang sampah tu ke dalam tong sampah MDB,sumer dah berkarat,tak berguna.
Mengenai game semalam, lepas je si Alex tu score first gol semalam,aku boleh rasa Chelsea boleh menang,ye lar Chelsea main rilek je n then dapat gol lagi,team sengal plak main cam anak haram,serang tak henti-henti tapi xleh nak score jugak.Mujur ade si Bendtner tu,kalau tak memang teruk ler fans sengal tu memang konfom ludah kat player2 sengal sorang-sorang.Bagi aku gol Anelka semalam merupakan gol terbaik game semalam.Dah lame aku tak tengok die shooting jauh sikit n then gol,biasanya die score gol jarak dekat-dekat je.
Kemenangan semalam pastinya mengubat jiwa luka yang berdarah tahap nanah ni Chelsea yang tersingkir daripada UEFA Champion League minggu lepas,ala tersingkir je bukan kalahpun,juz draw,barcelona menang sebab away gol je,ape nak kisah.Game EPL mungkin tinggal 2/3 game je lagi, n aku harap Chelsea boleh menang kesemuanya dan stay kat tempat ketiga atau kedua.MU mungkin dah menang EPL musim ini kalau diorang menang lagi minggu depan atau game selaps ini,aku harap Chelsea boleh stay no.2 lagi,sama macam tahun lepas.Anyway aku happy giler biler Arsenal kalah teruk dengan Chelsea semalam,Fans Sengal...ape kate korang? Tukar kelab je lar,wat malu je duduk n support team yang hampeh n xder trofi sejak tahun tahun 2005 lagi.

8 Response to 'Stadium Emirates Of Sengal Terbakar Lagi...!!!'

  1. Fareez Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242030420000#c5329816323762683954'> May 11, 2009 at 4:27 PM

    4-1?weh kepada pmnt arsenl,pegi tukar kelab ler,wat malu muke je

     

  2. http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242030780000#c3430651610703761854'> May 11, 2009 at 4:33 PM

    bukan tukar kelab je fareez,duk kat tepi jalan,pastu tunggu lori nak langgar je,biar mampos.! hahaha

     

  3. Yosi Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242044520000#c834670418174139271'> May 11, 2009 at 8:22 PM

    kekalahan 1-4 adalah kekalahan yg paling teruk arsenal d emirates..
    Kpd fan arsenal bawa2 besabarlaa..

     

  4. Anonymous Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242052020000#c1331662354462486566'> May 11, 2009 at 10:27 PM

    arsenal tetap loser....always loser into the hell!!!

     

  5. Anonymous Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242052800000#c8987039509087818548'> May 11, 2009 at 10:40 PM

    arsenal sememangnya team yang lemah,kita bley nmpk cara permainan diorang yang agak lemah dan xder kualiti serta cara pemikiran hantran n passing bola xstabil,cmner nak menang,dgn team bodoh boleh ler menang tapi dgn team berkualiti tggi seperti chelsea dan juga manutd,result die cmni je lar

     

  6. Anonymous Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242054060000#c7016438696523787002'> May 11, 2009 at 11:01 PM

    wahai anon.jgn nk wat fakta merapu..game semalam possesion arsenal 60%. xde kualiti apenyer passing dorg? cuma penyudah je xde. dan pengalaman membezakan mrk.. result smlam xpatutnye 4-1..mungkin 2-1 je atau 0-0 jika tidak krn kelemahan benteng arsenal...

     

  7. Anonymous Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1242056700000#c8572993827111538587'> May 11, 2009 at 11:45 PM

    kalau possesion sampai 60% xleh score n mng match smlm,kire team bengap ler tu,kalau kalah jgn duk salahkan bentng defend,salahkan sekali striker tu,atau memang team korang hancur bler lawan team hebat,cmtu je lar,taktik xmenjadi,benteng lemah,xder kualiti juga dlm barisan serangan,result dier kalah cmni je lar,terima je lar

     

  8. flo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/05/stadium-emirates-of-sengal-terbakar.html?showComment=1243306279347#c710888587498322038'> May 26, 2009 at 10:51 AM

    nanti aku usulkan kat barclays....kepada team yg dapat posession ball yg lebih tinggi,akn mendapat seratus point...senang...terus je juara...bongok la saper yg bangga psl posession..bleh blah..

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png