Chelsea Best Team In The World.!

Posted by KampungChelsea On Monday, May 17, 2010
Jom bace statement2 bongok dari fans lalang yang memang dengki tahap dewa dengan team kite :

"Chelsea tak layak menang trofi musim ni,diorang memang xlayak.!"

Haha nak tergelak aku bace statement dari fans2 lalang ni especially fans Ah!Sengal dan Liverfool.Fans Manyoo tak yah cakaplah, memang tak sedar diri tahap hitlerlah.!
Sape boleh tolong aku jawab 3 statement dugong fans lalang ini.Aihs ? Tak de orang nak jawab ? Oklah biar aku jawab erk.Tapi sebelum tu sila buat air n sediakan biskut2 Tiger kerana mungkin posting ini lebih panjang dari biase dan ia jugak untuk mengelakkan korang beremosi giler seperti fans sengal,liverfool dan mankayu.

 Statement bongok :
"Chelsea tak layak menang trofi musim ni,diorang memang xlayak.!"

Maafkan aku kerana terpaksa menggunakan words2 seperti ini untuk statement ini(kepala hotak ko,sial,bodoh,otak cipan,celake.!)

Tak layak ? Ape kebodohnya fans lalang nih sehingga sanggup mengeluarkan statement ini.

Musim ini kite berjaya mencipta rekod big 4 match 100% bersih.Menang dengan Manyoo 1-0 di SB,menang di Old Kerepot 2-1.Menang dengan Sengal 3-0 di Emirates, n menang 2-0 di SB.Menang 2-0 dengan liverpool di SB dan sekali lagi menang 2-0 di Anfield.Tak layak ? otak cipan betul fans lalang nih.!

Beat Wigan 8-0 and menang epl 2009/2010.Tak layak lagi ? Memang cipan betul fans lalang...

Tewaskan Pompey 1-0 semalam dan menang trofi piala fa sekali lagi musim ini.Dengan itu, ia telah mencipta sejarah dan rekod baru kepada kem kite.Ashley Cole sukses menjadi first player menang trofi ini untuk kali ke-6.CA menjadi orang itali kedua menjuarai trofi Piala FA selepas orang pertama,Gianluca Vialli memenanginya.Orang chelsea jugak.!? Season lepas kita genggam trofi ini dengan menewaskan Everton 2-1 dan musim ini kita sukses menggengamnya sekali lagi.Sejarah tercipta,bukan ? Pesanan aku kepada fans lalang "Tak layak lagi ?"

Hanya tersingkir awal UCL musim ini, namun ia tidak membuatkan kem kite menjadi lembik dan lemau seperti Arsenal,Liverpool & Manyoo.Ala tewas awal ucl musim ni,tak sape nak kesahkan ? Season lepas n sebelumnya, kita dah pi semi final n final, kita tak kecohpun.!

Tak layak lagi ? Actually team ko tu yang tak layak jadi juara.!(maafkan aku kerana tersedikit emosi...)

Sebenarnya tak best kalau cakap,kalau xshow pic...

Hah amik.! Semalam dah angkut trofi Piala FA.Sekali lagi nak bagi tahu,season lepas dah angkut jugak trofi ini.Trofi carling cup ape barang !!!

Minggu lepas, angkut trofi EPL.!

Ops,lupe nak bagitahu, perisai power rangers komuniti ini kitaorang kebas jugak.!

So sape kesah kita tersingkir awal dari UCL musim ni,kan ?

Statement seperti ini "Musim ni je korang menang,musim depan konfem kitaorang akan amik balik" jugak aku sudah meluat dan menyampah.

Every season aku always bace statement2 seperti ini dari fans arsenal mahupun liverpool tapi kesudahannya,korang tengoklah sendiri.Hampeh dari lubang jamban.!

Sekarang ini aku masih membace statement2 tersebut, dan korang tengoklah nanti ape akan jadi next season ? Camtu jugakkan? LOL.

Manyoo musim ini merupakan musim paling teruk bagi diorang.Kebodohan mereka terserlah selepas menjual CR7 ke Real Madrid.N tengok, satu musim duk harapkan budak Shrek je.Kalau budak shrek tak de,konfem diorang finish league kat tempat 5/6.Dengan manager yang lapok,tua2 giler meroyan.Kalah skit,salahkan referre.Ini ke ciri2 team juara musim ini ? Lawak betul.!

Satu lagi kalau nak cakap pasal sejarah lapok,pegi cakap dengan cikgu sejarah sekolah.Tak menang trofi every season, always sebut discuss pasal "sejarah" sedangkan team die every season memang entah ke mana hala.Nak cakap pasal sejarah kelab, diepun belum lahir lagi time sejarah itu tercipta.Tak professional langsung.

Sekarang ni chelsea dah menang double trohpy,fa cup n sejarah akhirnya tercipta.Ini baru betul,kan ? Tepat dan sesuai dengan masa kite.!

Nak cakap pasal sejarah konon, dah 5 musim tak boleh trofi, sepatutnya benda2 camni patut korang throw it into the rubbish.Nobody want to hear that.Chelsea win trophy every season ok.!Except 2007/2008 tapi tupun layak ke final UCL,go to final carling cup and title race epl ditentukan di match2 terakhir.Berbaloikan menjadi fans chelsea.!

P/S : Kepada Pak Cik Haz, puas hati lu ? Ke dah terkencing dalam seluar bace posting nih ?

5 Response to 'Chelsea Best Team In The World.!'

  1. hafizdin18 Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/05/chelsea-best-team-in-world.html?showComment=1274032620583#c5814913593351452864'> May 17, 2010 at 1:57 AM

    perangai fan manshit,arsengal dngn liverfoolish ni lebih kurang cam orang xberakal je,...setuju dengan ape yang ditulis oleh umar,chelsea best...,,

     

  2. ZoMbiE Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/05/chelsea-best-team-in-world.html?showComment=1274033733369#c7617883703144177960'> May 17, 2010 at 2:15 AM

    haha...
    arsenal kalau kayapun tetap tak leh capai standard cam team chelsea..
    wenger diorang tu suka pemain-pemain mentah...

     

  3. http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/05/chelsea-best-team-in-world.html?showComment=1274034331240#c3844808957784724971'> May 17, 2010 at 2:25 AM

    pegi mamposlah dengan manshitter!!

     

  4. kirul Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/05/chelsea-best-team-in-world.html?showComment=1274038513693#c7159686280477053422'> May 17, 2010 at 3:35 AM

    blk2 sejarah....
    bnci aku....
    x de point lag tu....
    klu nk bangga dgn sejarah c pyh tgk live la kan????

     

  5. Adam Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2010/05/chelsea-best-team-in-world.html?showComment=1274039064912#c7107373886110117379'> May 17, 2010 at 3:44 AM

    Haha, confirm panas berapi fans2 man u, arsenal, liverpool baca ni :D.. Yele, kalah xleh terima hakikat lagi sampai skrg haha.. Player dan manager biasa2 je fans je over acting ekeke..

    Arsenal klau nk lawan, kene le beli star2 juga, tapi maaf ek, bkn pemain muda tapi seimbang kn pemain pengalaman dengan pemain muda. Harap kn 2 3 yang da byk pengalaman, mmg x guna la. Ubah taktik arsenal klau nk berjaya haha.. Chelsea tunggu :)..

    Player man u lak, harap kn sorg je star, lagi haprak. Bola ni nk kene main 11 org, bkn sorg haha.. Sorg injured da kecoh 1 kampung. Utk man u, musim depan, beli balik ek star2 player yang rase leh jadi key player korg :).. Baru le leh lawan chelsea champion :)

    Pe lagi ek? Liverpool lak, xkn ckp banyak sbb mayb liverpool akn berwajah baru sbb pemilik baru. So, mesti akn ada star2 player baru akn masuk. So, if benda 2 betul2, good for them.. So, leh bersaing ngan champion chelsea musim depan. Jgn harap torres je serangan, da injured, haru biru hehe..

    Kepada chelsea lak, hope transfer nti dapat jugak bawak star2 muda spt yang strategi CA 2. Champion la katakan, x mustahil akn attract ramai star player 2 huhu..

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png