Wembley here we come

Posted by KampungChelsea On Thursday, January 29, 2015

We're On Our Way To Wembley

1) Layaknya Chelsea ke final kerana kita menang aggregat. Seri di liverpool & menang 1-0 di stamford bridge. jadi aggregat 1-0. Walaupun perfomance tidak begitu meyakinkan tapi paling penting ialah kita sudah menjejak kaki ke Wembley. Perfomance buruk lain kira.

2) Ivanovic wira Chelsea dengan menjaringkan gol kemenangan menerusi free header pada extra time.

3)Insiden tentang Costa pijak kaki Emre ? Yes penyokong liverpool boleh komplen tentang tu. Tapi mereka kena ingat, Chelsea juga sepatutnya memperolehi sepakan penalti & skrtel koyak baju player chelsea tu juga sepatutnya dikenakan hukuman.

4)Perangai Costa ini mengingatkan aku kepada Suarez, seorang pemain yang hebat di atas padang tapi sayang kurang berakal dari segi attitude. Kaki dive, racist & gigit orang. Mungkin penyokong Liverpool lupa agaknya tentang 3 benda itu & sekarang ini mensasarkan pula kepada Costa. Bila kena pada player sendiri, sampai nak rak pertahankan walaupun terang lagi bersuluh dah nampak salah tapi bila kena player orang lain, kondem habis-habisan.

5)Yes Liverpool beraksi bagus dalam dalam dua tie game. Kegagalan mereka untuk menang dalam perlawanan ini ialah kerana mereka kurang kualiti untuk bunuh game lebih awal. Mereka ada peluang untuk score tapi mereka tak score. Nak salahkan siapa ? Chelsea tidak bermain dengan baik namun bila ada peluang yang kita patut score, kita score. Kita score di waktu yang genting. Ugly winning tidak penting, yang penting kita sudah berada di final.

6)Bola sepak bukan sekadar bermain cantik sahaja. Ia lebih dinilai dari segi result. Anda tak score anda tak menang kerana di penghujung permainan orang hanya akan melihat scoreline sahaja & bukannya perfomance.

Tak ada apa2 pun. Player rilek je. Media & penyokong liverpool yang propa lebih.

3 Response to 'Wembley here we come'

  1. Mahlan Ahmad Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2015/01/wembley-here-we-come.html?showComment=1422605849282#c3448027118522409445'> January 30, 2015 at 4:17 PM

    Ya benar kc.cuma masala nya d sini, costa x akan bermain dlm perlawanan termasuk lawan city.syg seribu kali syg..da la top score skarang ni huhu

     

  2. Mahlan Ahmad Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2015/01/wembley-here-we-come.html?showComment=1422605868524#c8913133477326187533'> January 30, 2015 at 4:17 PM

    Ya benar kc.cuma masala nya d sini, costa x akan bermain dlm perlawanan termasuk lawan city.syg seribu kali syg..da la top score skarang ni huhu

     

  3. IBU PUSPITA Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2015/01/wembley-here-we-come.html?showComment=1432377141207#c1033188031367942461'> May 23, 2015 at 6:32 PM

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png