Unofficial : David Luiz sah tak jadi ke Chelsea

Posted by KampungChelsea On Thursday, January 27, 2011
Bluek.! Gua tak jadi ke Chelsea, ape emo2 ?

Bagi aku mmg dah rasmi, si Luiz tu batal nak ke Chelsea.Atas sebab ape, korang klik sini.Ape2 hal, ade gua kesah ke mamat afro ni tak ke Chelsea, skitpun tak kesah.Ibaratkan pijak semut tak mati, ni apetah lagi pijak gajah. Kite dah ade Ivan,JT,Alex, ape hal lu Luiz.!

 Hak ela.! Jangan kecoh2, pijak gajah xmati, gua kan ade, Chelsea.Lu olang semua bleh dapatkan gua kat St James Park,.Lebih murah dari Luiz tu, ape hal.!

22 Response to 'Unofficial : David Luiz sah tak jadi ke Chelsea'

  1. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296102157797#c2074191405202492448'> January 27, 2011 at 12:22 PM

    aku dah agak dah...

    last2 x jadi gak...

    chelsea mmg kedekut skrg..

    mahal sket xnk beli dah...

    huhu...

    beli cahill atau kjaer je lah...

     

  2. Adam Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296126441237#c3761587717275697000'> January 27, 2011 at 7:07 PM

    Huhu.. yang gambar coloccini tu ak sokong hehe :p.. beli dia lagi baik, hebat gak tu hoho.

    tapi mustahil newcastle nk lepaskn dia tu. argentinian defender

     

  3. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296128190336#c2972966458093552344'> January 27, 2011 at 7:36 PM

    coloccini tu xyah beli lah...

    flop kot...

     

  4. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296129905276#c5751390590307104253'> January 27, 2011 at 8:05 PM

    adam & galileo
    -aku bukan ape..sebab chelsea skrg gian sgt nk dptkan mamat luiz ni, sampai dah kali ke-3 bid still kena rejek dgn benfica..tu pasal aku suruh bid utk coloccini plak...

    sebab ape coloccini ? sebab muke, rambut lebih kurg dgn luiz je..mainpun posisi same...dah nak sgt yg berambut afro, hah pilah kejar coloccini kalau melepas sgt si luiz tu,hahaha

     

  5. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296140079785#c7821321128798730855'> January 27, 2011 at 10:54 PM

    galileo:btol gak, bek beli kjaer

     

  6. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296144719630#c404076640813270957'> January 28, 2011 at 12:11 AM

    tu lah pasal...

    kjaer baru 12 juta pound

    dah muda lagi...

    duit lebih tu boleh midfield/winger sorang...

    baru mantop~

     

  7. Zafrie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296145574974#c6408143031660560217'> January 28, 2011 at 12:26 AM

    benfica dah sah bid dr chelsea & still tgh nego lg, n aku rasa bid nie still on

    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6704406,00.html

    btw aku harap blog nie bole bg info dan idea yg bernas utk kite sama2 pikir. mcm x bes asek dok bg entry2 emo je. david luiz nie bagus dan sapa x penah tgk die maen bole ckp mcm2. dgn JT yg bila2 masa akan injured, alex tah bila taun nk elok blk n ivanovic yg kite sume tau maen CB mmg x perform, so luiz nie mmg bagus klo die masuk. die pn br 23 n mmg chelsea beli nk future plan sama mcm ramires jgk. so aku harap KC n tukang2 komen bg komen membina siket utk kite sama2 bg pendapat dan jgn setakat bg 2 3 line ayat mengiya pstu blame tanpa ada pendapat masing2. aku fan chelsea jgk so pape info kite bole share sini ramai2. x syok r blog bola tp post pn mcm agak emo.

     

  8. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296146288561#c6230615109575726014'> January 28, 2011 at 12:38 AM

    zafrie
    -bukan entry emo, tapi entri utk memberi peringatan..kkdg xsalah kalau buat entri provokasi terhadap team lawan...lagipun blog kc aku ni bukan sahaja dipenuhi oleh fans2 chelsea..fans2 lainpun turut serta mengomen serta mengutuk blog ni...xsalah kalau diakhir post tu diselitkan ayat2 utk memberi pesanan kepada fans2 lain..bukan EMO tapi nak bagi advice...

    kalau xleh terima advice ape yg aku tulis, duk dalam hutan jelah...

    1 lagi kalau post berkaitan dgn entri news & transfer chelsea, yg selalu bagi komen adam,galileo,delarocha, n org2 lain...yg jarang2 komen ni biasanya nak tegur ape yg aku buat je,harap maklum terima kasih...

     

  9. Zafrie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296147575851#c6094541421933824870'> January 28, 2011 at 12:59 AM

    Aku xde hal klo nk provok2 sbb aku pn suke kdg2 nganjing team2 laen,maksud aku ko sbgai owner blog kene jgk tules mnde berkaitan n info yg bes siket if nk bc cnth mcm luiz pny post nie mcm aku pn xtau jgk maksud nye ape. Aku slalu jgk masuk blog ko cume aku ngaku aku jrg komen n aku tau ko mara dgn fan2 laen yg kutuk2 so sloly post2 yg ko letak dah x mengarah ke info2 chelsea dah. Blog ko kire mcm ramai masuk sbb kite pn tau xbyk blog chelsea kt malaysia nie. So aku harap ko boleh jd bes siket psl pendapat n info psl chelsea. Sbb aku sedey jgk r tgk org kutuk2 blog nie sume. Aku jz nk bg improvement so sapa fan chelsea tgk blog ko jd seronok lg nk masuk lg nnti.

     

  10. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296149816410#c3530585479499114102'> January 28, 2011 at 1:36 AM

    zafrie
    - alah biasalah tu..xsemua post kena menarik..macam news jgk..bukannnya tiap2 hari kite dapat news best yg berkaitan dgn chelsea...ade yg menarik n ade yg xmenarik itu perkara biasa...

    sesuatu post tu ade yg aku kena tulis panjang2 n ade jgk yg aku kena tulis pendek2 n simple macam post ni..sebab yg aku tulis pendek2 cam news luiz ni buat aku bosan...news luiz ni dah muak dah, sampai ke skrg xhabis2 lg..tu pasal aku tulis pndk cmni...kalau news2 yg gempak, n xrumours, mmg akan aku ulas secara lebih detail...

    pasal masuk ramai ke xblog ni, aku xkesah...seba ade yg masuk tapi xbagi komen..xkire aku post best ke xbest ke...org kite biasalah...ade yg jenis bace n xske komen...ade yg selalu datang tp suka bagi komen mengarut...ade yg ske kutuk tp tiap2 hari masuk blog ni especially fans lalang yg sengal...kutuk bukan main emo tapi tiap2 hari duk bace entri yg aku tulis...

     

  11. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296150273711#c4742783880218330309'> January 28, 2011 at 1:44 AM

    xpernah aku tulis entri emo2...kalau aku buat entri provokasi kat team arsenal, yg emonya fans die je sebab xleh terima ape yg aku tulis..wlpn ape yg aku tulis tu betul & benar2 berlaku...

    standard ar tulis post2 cmtu...xkan nak tulis skema2 cam someblog n cam akhbar2 harian yg straight into the point je..xde corner2, skema je ayat...aku xske dgn cara cmtu...

    kalau ko rase xbest tp org lain akan tetap rase best, berbeza jgk bai...taste lain2...aku dah lame berblogging...bukan setakat blog ni, aku ade byk lagi blog lain..cume ko org semua je yg xtahu...so di sini aku harap jangan ade sape yg cube nak mengajar benda yg aku post n buat tiap2 hari..aku dah lebih 5 tahun berblogging...nak kritik aku pasal penilaian aku terhadap team chelsea xde masalah, tapi kalau nak protes n mengajar aku membuat prvokasi kat team lain tu baik xpayah...aku tahu ape benda yg aku buat...

     

  12. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296156451197#c7456890565266189312'> January 28, 2011 at 3:27 AM

    to KC~ko maintain je ap yg tulis skrg...ak suke....ak malas nk baca entry yg panjang sgt...hahha

    to zafrie~ko rilex je,bese lah komen,xkan nk tulis banyak/panjang2,,haha

    ak dh baca link yg ko post tu...benfica takot chelsea x jadi beli luiz lah tu...kahkahlkah

     

  13. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296170597776#c512905439369888632'> January 28, 2011 at 7:23 AM

    galileo
    - entahlah...actually xsemua post kite kena tulis pnjng2..ade some post kena tulis simple,ringkas...xsemua news kena panajng2...ade sstgh post yg akan aku post smbil lewa je cam post ni, thats okey pasal news si luiz ni sampai skrg xmenemui jalan penamatnya,...tu pasal aku tulis cmni..tp still bleh ckp aku buat entri emo ? kehkeh lawak betul...xkan xtahu beza entri emo dgn entri sketsa n ragam...

     

  14. Zafrie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296172914427#c6202929033631228614'> January 28, 2011 at 8:01 AM

    selamat pagi. pnjg lg komen ko dr aku. heheh. aku x kesah ko nk provok, aku jz klo bole nk ko letak info n post pendapat psl performance chelsea n kite bole sama2 bg pendapat, sbb most of the story kite sdri bole baca stret from the news and ape aku maksud skrg yg lagi special dr news2 biasa yg kita baca. of coz bab provok n nganjing team laen tu dah kelainan tp tu bia aku x kesah. yg psl chelsea pn kene jgk. n aku x ckp entry ni emo, jz ade entry2 sebelum nie. itu xpe salah aku silap judge entry ko kot sbb aku pn xde pengalaman tulis blog smpai 5 taun, blog sdri pn xde tumpang2 je la blog org lain. kite sama2 sokong chelsea so anything nk perbaik blog nie apa salah kite sama2 bg pndapat kan ye dak? x syok r klo fan2 sdri pn kene mcm ko bantai fan laen. lg la bdk2 tu ade point nk bahan psl team sdri pn masing2 nk betekak jgk. pape pn, terus r tulis pape, klo aku ade masa nk komen n ade idea psl chelsea news n info aku pn nk share dgn sume org yg baca blog nie.

     

  15. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296197774618#c4998180641585363397'> January 28, 2011 at 2:56 PM

    "x syok r klo fan2 sdri pn kene mcm ko bantai fan laen"

    bile aku bantai fans sendiri ? tu pasal aku cakap ko ni xfaham dgn sesuatu post n ayat aku tulis...kalau ko xsetuju dgn ape yg aku tulis, ko buatlah blog sendiri...aku xpernah kutuk fans sendiri..lain kali bace ayat betul2...jangan terpengaruh dgn komen2 fans lalang yang hanya tahu nak jatuhkan maruah owner blog ni...

    ko nak dgr opinion ko, ko bagi jelah komen setiap post yg aku tulis...xkan setiap kali post, aku kena tulis "sila bagi pendapat korg mengenai perkara ni"...tu pasal aku cakap kat ko, ko xfaham konsep sesuatu post...ko nak tegur org, ko kena tgk pendapat org lain gak...org lain xde komen ape2pun, sebab post yg aku buat natural macam biase yg aku post...kalau nak dgr ape pendapat isi hati ko tu, ko bagi jelah komen setiap post yg aku tulis... ade faham ? kalau xfaham lagi, aku xtahulah...sebab ape yg aku buat skrg ni dah terbaik..kalau ko rase masih belum terbaik, ko buatlah blog chelsea yg cm aku buat skrg ni, tgk jadi cmner...jgn nak mengomen keje org kalau org tersebut dah lame hidup berblogging n tahu pasal bola sepak

     

  16. Zafrie Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296198684730#c206233491072320074'> January 28, 2011 at 3:11 PM

    perghh..serius ko mmg emo do..hahaha..org lain die x komen pape sory to say lah psl diorg pn mmg xtau pape n setuju je ape ko ckp n tulis sini sbb dah jadi mcm sumber agung utk diorg..da hidup lama berblogging? mungkin kot sbb 5 taun hasil keje ko mcm nie mmg "lama" giler babeng r. tahu psl bola sepak? mcm nie ko ckp tau? aku rasa bttr kot tgk blk post2 ko n ko sdri boleh sedar kot setakat mana "tau" sgt bende2 bola ko..setakat start sokong chelsea masa mourinho masuk tu ko mmg tau sgt la kan..sume org paham tu..

    tp betul la, ko mmg emo..aku rasa org yg baca blog ni pon tau ko emo..psl tu x heran tgk fan2 laen nganjing tahap gile babi nye..ok ok..dah dah..aku nk baca komen emo ko setrusnya..next!

     

  17. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296199581161#c6534148277361539365'> January 28, 2011 at 3:26 PM

    asal korang pnya komen panjang sgt nie...

    malas ak nk baca...

    haha...

    chelsea bid torres 35 juta....

    giler lah....

     

  18. iXeno Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296199699643#c551675816931036352'> January 28, 2011 at 3:28 PM

    luiz akan pi ke chelsea gak last2 nanti..

    yg aku pelik..pehal mhl sgt..
    baik beli player muda lain yg bgus2 slain dia..mcm cristian zapata,kjaer,mamadou sakho..

    tp aku mmg suka klu subotic masuk chelsea,msti gmpakkk..tgh top tu dia~

     

  19. iXeno Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296199701257#c8251215761449251452'> January 28, 2011 at 3:28 PM

    luiz akan pi ke chelsea gak last2 nanti..

    yg aku pelik..pehal mhl sgt..
    baik beli player muda lain yg bgus2 slain dia..mcm cristian zapata,kjaer,mamadou sakho..

    tp aku mmg suka klu subotic masuk chelsea,msti gmpakkk..tgh top tu dia~

     

  20. http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296217014110#c7096701296937415308'> January 28, 2011 at 8:16 PM

    zafrie
    -oh ye ke...xpelah...kalau ko rase ko cakap cmtu,akupun xkesah...blog aku nipun bleh high tanpa ade komen dr ko...yg komen byk sebelum nipun bukan dr ko pun...

    ko nak ckp ape,ko ckplah..yg penting aku buat keje aku, post kat blog ni...kalau ko suke ko layan, kalau xsuke, silalah jalan...

     

  21. Adam Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296218614775#c7821493232780777290'> January 28, 2011 at 8:43 PM

    Hehe.. berita best sikit.
    Rase2 nya masih ada chance utk david luiz masuk chelsea. tunggu sampai ari isnin ni.

    Sbb pihak benfica sendiri da confirm kn. mayb akn de berlaku keajaiban nti, da la nk dekat2 tamat transfer ni huhu

     

  22. galileo Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2011/01/unofficial-david-luiz-sah-tak-jadi-ke.html?showComment=1296226554068#c1948239863233745232'> January 28, 2011 at 10:55 PM

    berdebar lak nk tngu hari isnin...

    dapet ke x lak luiz nie..

    transfer news dh gempak dh...

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png