Chelsea Sesuai Dengan Gaya Saya : Aguero

Posted by KampungChelsea On Friday, December 18, 2009
Sergio Aguero, penyerang sensasi Atletico Madrid berpeluang berpindah ke Stamford Bridge pada jendela perpindahan pemain bulan Januari nanti.Anak menantu Maradona ini dikhabarkan akan mencari kesepakatan sebelum menandatangani dalam satu surat kontrak bernilai 32 juta.

" Chelsea suka kepada saya, kerana mereka telah menilai saya sebagai pemain penting kepada mereka.Saya fikir, saya tidak mempunyai masalah dengan gaya permainan mereka.Apabila saya menonton EPL di televisyen, saya menilai EPL sebagai liga terbaik di dunia bersama dengan La Liga," kata Aguero.

P/S : Aguero berasa yakin bahawa dirinya boleh menjadi pemain hebat dan penting di Chelsea seperti mana yang telah dilakukan oleh Torres di Liverpool.Namun persoalannya, Aguero masih belum memberikan jawapan sama ada dia pasti akan berhijrah di Chelsea pada Jnuari nanti atau musim depan.

9 Response to 'Chelsea Sesuai Dengan Gaya Saya : Aguero'

  1. BenG Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261126031621#c1217300900254051351'> December 18, 2009 at 4:47 PM

    wakakaka..best umar katun ni..

     

  2. Bio-Blu Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261142732689#c5031996542833564098'> December 18, 2009 at 9:25 PM

    aguero to chelsea ? huhu gempak siot!

     

  3. http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261145442315#c6582234867973856780'> December 18, 2009 at 10:10 PM

    hehe beng,kartun tu bagi signal cam aguero dah bosan duk kat madrid n nak stay kat chelsea plak,hehe

     

  4. Edwin Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261149755254#c322575536423053379'> December 18, 2009 at 11:22 PM

    kun aguero memang cun,arap chlsi beli die nanti,tak sabar aku

     

  5. kUfaZuke Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261154219289#c9036777410390258286'> December 19, 2009 at 12:36 AM

    urm.. kdgkala aku rasa resah gak chelsea beli aguero ni mahal2.. bkan aper.. dia mmg pemain yg handal... tapi takut nnti dia tak dpt suaikan diri kat chelsea nnti.. ala.. takkan korang tak ingat sorg mangkuk yg bernama 'sheva' tu??

     

  6. http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261154511833#c8735816951234728915'> December 19, 2009 at 12:41 AM

    wei jgn ckp 'mangkuk' kat sheva kufazuke,,,xbaek..sian kat sheva...sheva xbrapa bagus coz salah mourinho xbangi die chance kufuzake,..kan aguero dah cakap yg dia akan ikut jejak torres kat liverpool,ko tgk torres mase liverpool first beli die,torreskan dah power dah,aguero harap camtu la kalau die play utk chelsea nanti...

     

  7. kUfaZuke Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261264094290#c6884150559188164914'> December 20, 2009 at 7:08 AM

    ok ok.. i'm sorry.. aku respect sumer player chelsea termasuk bekas2 pemain.. cumer aku rasa benggang terhadap prestasi dia... dats all.. dia dibeli dgn amat mahal sekali dan tak tunjuk performance ditahap dia yg sebenar... maybe btul aper ko ckp yg jose tak bg dia chance dia main dgn kerap.. itu satu faktor, tapi kalo difikirkan, jose tu bkan calang2 manager... dia tau aper kelebihan dan kekurangan yg ada dlm player2 dia... n rumours ckp yg pembelian sheva bkan kehendak jose pada awalnya... is kehendak big boss abrahamovic... sbb jose dari awal tau yg sheva sudah smpi kemuncak career dia dan sheva probably tak cukup fit utk bermain dlm epl yg sedia laju dan agresif... liga itali ngan liga engrish jauh bezanya beb... atas sbb perbalahan pembelian pemainlah jugak punca kerengangan antara jose ngan big boss.. urm.. takpe la... yg lepas tu lepas la... biar la ia jadik salah satu season gelap dlm pasukan chelsea dan tak harus diulangi dlm season ni... cumer andai aguero berjaya dibeli nnti.. diharap dia akan memberi impak lebih hebat drpd 'el nino' kt liverpool tu... nak2 dia masih muda dan pasti dia dpt sesuaikan diri dgn pemainan yg rancak dan laju dlm epl ni.. once again sorry bro... takde niat nk pggl sheva tu 'mangkuk'... peace...

     

  8. Anonymous Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1261291351400#c2047760066610882416'> December 20, 2009 at 2:42 PM

    abramovich yg ske kat mamat sheva ni,mourinho tak nak sgt kat sheva tu,tu pasal mourinho jarang2 bagi chance sheva maen

     

  9. Adam Said,
    http://kampungchelsea.blogspot.com/2009/12/chelsea-sesuai-dengan-gaya-saya-aguero.html?showComment=1273312465706#c3564460095474881929'> May 8, 2010 at 5:54 PM

    Hmm.. sebut pasal sheva, dia 2 jadi mangsa manager ngan pemilik kelab.2je, actually dia 2 hebat, idola ak lak 2. Bkn sebarangan org. Tapi dek kerana kepentingan org lain, performance dia pn dan penampilan dalam kelab dia pn jadi lain. Benda ni bkn kerana dia saja.
    Tapi hope2 xkn berlaku cam2, sbb x bagus pada kelab 2 sendiri. Ak rase pemilik chelsea pn x wat cam2 da skrg, serah kn pembelian player pada CA saja. So, itu bagus dan positif things dari kita, belajar dari kesilapan lalu.

    So, aguero, keep it up. Ak nk sangat musim depan, target CA iaitu Pato dan Aguero masuk chelsea.. :)

     


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png