"I Don't Speak Malay But I'm Very Stupid & Cheater.!"

Posted by KampungChelsea On Thursday, September 03, 2009
"I don't speak malay but i'm very stupid and cheater.!".Hah, perkataan ini sememangnya sesuai untuk penipu bola sepak yang bodoh, Eduardo sengal tu.(Hehehe ayat ni seingat aku pernah digunakan oleh pelakon wanita muda Malaysia, Sharifah Amani tu mase kat festival filem2 malaysia)....Sekarang ni tengah hangat kes penjatuhan menipu atau lebih senang kita panggil "stupid dive".Dan bagi aku sangat terlampau bersetuju dengan keputusan UEFA untuk menghukum si Eduardo tu.Dah buat salah tu terima je lah hukumannya,contoh kalau mencuri,kalau kena tangkap polis memang kena dapat hukuman lar,xkan lepas camtu je....Tapi yang aku naik berang dan bingung ni pasal team Sengal bersama peminat sengal2 mereka tak leh terima hukuman UEFA kat Eduardo tu,alahai jangan jadi bodoh lar Sengal...UEFA dah kaji secara terperinci dah kenapa,mengapa,sebab apa mereka harus hukum si Eduardo penipu tu...tu sebab UEFA...hah kat bawah ni antara sebab kenapa dan mengapa Si Eduardo sengal tu memang patut terima hukuman,jom saksikan atau LAYAN....:


1-Kalau korang tak tengok lagi atau tak tahu ape yang terjadi dalam insiden ini,korang boleh tengok kat atas ni...lepas korang tengok video kat atas ni,konfem korang akan kate penjaga gol Celtic tu,Artur Boruc tidak melanggar atau menyentuh ape2 kaki busuk Eduardo tu dan korang pasti akan kate Eduardo tu sengaja menjatuhkan diri demi untuk mendapatkan penalti.(1-0)

2-Eduardo tu perangai plak cam orang bodoh atau gampang campur cibai.Dal ler buat2 jatuh, pastu wat muka tak bersalah lar plak tu.Kat Stadium sengal tu 100% orang nampak Eduardo tu wat jatuhkan sendiri badannya,tapi ape yang terjadi kepada Eduardo selepas itu ? Haa...lepas die sepak penalti tu je, dengan selamba dia meraikan golnya dan membuat gaya yang dia tidak bersalah..hahaha cam monyet...korang ingat penonton buta? hanya penonton sengal je yang buta mata...bukan buta mata je..buta hati...buta membuta tuli la...(2-0 beb...)

3-Contoh pemain bola sepak dan model atau role-model pemain bola sepak harus mempamerkan permainan yang hebat dan jujur dalam bola sepak.Tidak kira siapa kita,anak raje ker...main bola sepak kena jujur beb...tak malu ker,main bola kerana wang...main bola menipu contohnya cam Eduardo tu...Korang tengok Allahyarham Mokhtar Dahari tu,mane ade die main menipu cam Eduardo tu...Aku kalau pemain Chelsea wat camtu,akupun akan cakap cenggini gak...tapi masalahnya takder pemain Chelsea wat macam ni,semua pemain Chelsea baik2 dan berperangai baik..dan main bolapun jujur...tengok ler John Terry tu...kenapa dan mengapa die menolak untuk berpindah ke City? sebab dia cintakan bola sepak dan Chelsea....tak macam Si Adebayor dan Toure tu...gila duit...

4-Pemain2 Chelsea setahu aku takderpun main dive cam Eduardo sengal tu...kalau adepun,pasti pengadil nampak dan akan dapat kad kuning...Setahu aku bukan player Chelsea yang bermasalah, tapi pengadil yang bermasalah..contohnya tengok la insiden separuh akhir UCL musim lepas...tapi tengok la,referre perangai cam cibai tapi player Chelsea yang dapat hukuman....

5-Aku rase musim ni team sengal tu memang konfem takkan menang trofi plak...dah perangai pemain2 dan team cam cibai cam sial,nak menang camner...Kepada team sengal,aku ingin bagi pesanan...terima je la hukuman dari UEFA tu dan jangan cakap banyak dan protes kerana sememamnya mulut2 serta protes korang tu tak bermakna dan sangat busuk....Padan ler muka kalah dengan team setan tu...balasan kerana si Eduardo tu menipu...campur plak team yang takleh terima hukuman dan memprotes...hah protes la lagi sengal,kalah plak lagi...(haha dalam match dengan United hari tu, Si pak cik tua Wenger tu kena diperbodohkan oleh referre dan fans2 united tu....haha padan muke...protes la lagi...)

6-Kalah ke menang besar ke...kena main jujur la beb...tak kira la,korang menang besar ke atau dahpun layak secara automatikpun...main bola dengan jujur lar...baru orang pandang mulia dengan kita...(Mujur lar penjaga gol Celtic tu tak kena kad merah,kalau kena kad merah,memang konfem si Eduardo tu tido dalam keranda mayat nanti,hahaha)

P/S : Kesimpulannya, terime je lar hukuman dari UEFA tu wahai team Sengal...jangan jadi bodoh sombong lar..wat salah tu mengaku je lar dan terima je lar hukumannya...seluruh dunia dah tahu Si Eduardo Sengal tu menipu...Kang pasni kena bom plak stadium Emirates sengal tu...eiii benci betul aku kalau ade orang perangai cam ni...)

0 Response to '"I Don't Speak Malay But I'm Very Stupid & Cheater.!"'


 photo imagetxt-9495669.png



 photo imagetxt-70216036.png

 photo 0617889c-c804-4db4-b933-4d1a5ca82661.jpg


2 In 1 Alex analisis André Schürrle andre villas-boas Andriy Shevchenko anugerah Ashley Cole avram grant azpilicueta big london derby biografi blablabla blues legends Branislav Ivanovic bruce buck capital one cup carling cup Carling Cup Preview Carlo Ancelotti carlo ancelotti dalam kenangan Cartoon Of The Week cesc fabregas chelsea tour Chit-Chat claudio ranieri community shield Daniel Sturridge david luiz Deco Didier Drogba diego costa dokumentari eden hazard Eksklusif erland johnsen europa league ex-player FA Youth Cup Fabio Borini facebook fair play fakta fernando torres Fesyen/Style Fifa Club World Cup fixture Flash Back Florent Malouda formasi Franco Di Santo Frank Lampard Friendly Match gael etock Gael Kakuta Galeri/Foto gambar gary cahill gol Guus Hiddink hangat hangit Head To Head Hilario Hot Discussion Info Kelab info kelab luar Injury News internationaleleh interview Islam Feruz istimewa Isu Panas Jack Cork Jadual Pra-Perlawanan Jeffrey Bruma jersi Joe Cole John Obi Mikel John Terry jose mario rocha Jose Mourinho Joseph Bosingwa Josh McEachran juan cuadrado Juan Mata Juliano Belletti kedudukan liga kelakar kem U-19 kenangan terbaik kevin de bruyne kontrak news kuala lumpur lari topik line-up LiveScore loic remy luahan hati lucas piazon Luiz Felipe Scolari malaysia friendly marco van ginkel mark schwarzer marko marin match international Match Stats Matej Delac Michael Ballack Michael Essien Michael Mancienne Miroslav Stoch Nemanja Matic Nicolas Anelka no more fa cup off-topic Official oriol romeu Oscar patrick van aanholt Paulo Ferreira pendapat dr supporter pengumuman penilaian pemain perutusan hari raya Peter Kenyon Petr Cech piala dunia Piala FA player ratings post-match pra-musim Pra-Perlawanan pre-match pre-season match Preview Match Preview Match Malam Ini profile Quaresma quote rafa benitez Ramires rasmi raul meireles Ray Wilkins Ricardo Carvalho roberto di matteo Roman Abramovich romelu lukaku Ron Gourlay Ross Turnbull rumours news rumours or not ryan bertrand Salomon kalou sam hutchinson samuel eto'o Scott Sinclair selebriti senarai pemain siri SiteMap sketsa Sketsa Perlawanan Skuad England stadium stamford bridge Statistik perlawanan Steven Gerrard suka-suki Sumber Rujukan table taktikal teka-teki terhangat dari kem sebelah thibaut courtois thorgan hazard tiket tips title race tomas kalas topik Transfer News UEFA Champions League uefa super cup ulasan aku Ulasan Perlawanan Ulises Davila Undian/Vote video Video Highlights/Gol willian world cup Yossi Benayoun youngster Youtube Yuri Zhirkov
 photo imagetxt-3183125.png